![]() | ![]() |
![]() Zapraszamy także do wzięcia udziału w loterii maja. Możecie w niej wygrać jaja pokemonów, tak więc nagrody są bardzo atrakcyjne. Niestety, nic nie ma za darmo i za jeden los musicie zapłacić 200$. Więcej informacji: klik. |
Można by to nazwać czymś w rodzaju regulaminu, ale to po prostu rzeczy, o których musisz wiedzieć, zapisując się do mnie.
~Nie prowadzę przygód w konkretnym regionie. U mnie możesz spotkać pokemony ze wszystkich generacji. Zawsze możesz jednak napisać w 'prośbach' o tym, że nie chcesz stworków z danego regionu. Zero problemu.
~Shiro jest niestety okropnym leniem. A to wcale nie oznacza niezwykle częstych odpisów. Zapisujesz się do mnie na własną odpowiedzialność. c:
~Jeśli w którymś momencie stwierdzę, że ktoś nie jest w stanie spełnić moich oczekiwań w swoich odpisach, mogę go po prostu wywalić. Uprzedzam o tym teraz, żeby potem nie było płaczu.
~Nie proście mnie o rzeczy niemożliwe.
~Pamiętaj o tym, że Shiro też człowiek i ma inne rzeczy na głowie, nie tylko h-i.
~Na znak tego, że przeczytałeś te kilka punktów, dodaj do swojego zapisu krwistoczerwoną notkę ' Shiro to kobieta '.
~Gdy tylko dowiesz się, że Cię przyjęłam, i rozpoczniesz już swoją przygodę, wklej link do KP w sygnaturkę.
~Rozważając, czy przyjąć daną osobę, biorę pod uwagę: historię, przeczytane informacje, cel, ogólne wrażenie i ewentualne dodatkowe punkty. Te ostatnie przyznaję, jeśli ktoś mi się czymś przypodobał lub znam go od jakiegoś czasu i wiem, że umie dobrze pisać.
~Jeśli chodzi o wątki z tzw. ' drugim dnem ', jestem jak najbardziej za.
~Masz chęć wpleść do swojej przygody jakieś elementy, postacie magiczne? Nie ma problemu, jeśli tylko nie przesadzisz.
~Mogę również dodawać do Twojej przygody elementy z innych mang/anime, aczkolwiek musisz wcześniej napisać do mnie o tym na PW. W końcu Shiro nie robot, nie każdą serię obejrzała. c:
Dziękuję za uwagę. c:
Ostatnio edytowany przez Shiro (2012-05-07 17:50:32)